Oldal kiválasztása

Euro Truck Simulator 2 Special Transport DLC – Játékteszt

Euro Truck Simulator 2 Special Transport DLC – Játékteszt95% XP95% XP
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ebben a cikkünkben szó lesz egy kis szimulátorozásról. Mint azt tudhatjuk a szimulátorok a valóság leképesítése, így aztán játszhatunk a nagykönyv szerint, viszont elrugaszkodhatunk a földtől és gyorsulási versenyt szervezhetünk magunknak egy másik kamionnal. Ha már szimulátor, akkor beszéljünk egy szinte valósághű játék részről, ez az Euro Truck Simulator második részenek a Special Transport kiegészítője.

Egy pótkocsi a sok közül

A világban nagyon sok ember felnéz azokra a kamionsofőrökre, akik óriási gépek, eszközök és nehéz tárgyak szállításával foglalkoznak, ördögi vasparipájuk alkalmazásával. Ebben a kiegészítőben is erről van szó, ahol a kamion után húzhatunk 11 különböző fajtájú nehéz vagy nagy rakományt, amelyek súlyra 70 tonnáig nehezednek, körülbelül 6 méter szélesek, minimum 5 méter magasak, és 20 méternél is hosszabbak. A kiegészítővel még játékunkat segítik a kísérőkocsikkal, és a kinézetet javítják az úton álló rendőrautók, és mindenféle modellek, azaz ai-k. A kiegészítő segítségével még a kamionunkat is fel tudjuk díszíteni kisebb-nagyobb villogók felszerelésével, melyek a kívülállókat figyelmeztetik az esetleges rakományunk túlsúlyára, magasságára, szélességéra vagy a hosszára.

Bevezető szöveg

Kezdetekkor, miután elvállaltuk fuvarunkat, minden fuvar előtt felugrik a figyelmeztető szöveg: „Nem vonatkoznak rád a lámpák jelzései, elsőbbséged van, és tartsd be a követési távolságot”. Továbbá megjeleníti képek sorozataként a sávváltás menetét. Indulásunk után már csak pár dologra kell figyelnünk, szembejövőre (kivétel autópálya), a rakomány szélességére, a sebességünkre és arra hogy benzin kútra ne akarjunk bemenni és a legvégül, a követési távolságra. A játék a fuvar letételekor is segít nekünk, azzal, hogy a bányába nem kell levinni a fuvart és a szűk kapuk közt se kell átmenni – mindenhol – szerencsére.

Végül, véleményem szerint – és nem vagyok elfogult ezzel, de – ez egy nagyon jó kiegészítője lett a játéknak, köszönet a fejlesztőknek, ezzel megmutatták mit tudnak a térkép-kiegészítőkön és a festés dlc-ken kívül. A kiegészítőben tapasztaltam nagyon sok mindent, tele van előnyökkel, és van néhány hátránya is, ezek közül párat itt láthattok:

ElőnyökHátrányok
Segítőkész játék (információtovábbítás)Néha a szembejövő „AI” nem képes félrehúzódni
Javult kinézetek (több modell)Könnyű falnak ütközni, és nem ajánlott a korlátot se kóstolgatni
KísérőautókFelhajtóknál a hátsó kísérőkocsira várni kell
Rövid, de izzasztó fuvarok

 

Végül elköszönésképpen ajánlom mindenkinek ezt a kiegészítőt, mivel nagyon olcsó, még a Steamen is, 4,99 euró, ami körülbelül 1600 forint.

Köszönöm hogy elolvastátok a cikket!

Értékelés

95%

Összefoglaló Röviden: egy nagyon jó kiegészítőről van szó ebben a cikkben, személy szerint nekem ez tetszik a legjobban azok közül, amit eddig az SCS kidobott a piacra.

ETS2 Special Transport DLC
95%

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »