Oldal kiválasztása

Pachter – A Nintendo elszúrta a Wii 2 stratégiáját

Pachter – A Nintendo elszúrta a Wii 2 stratégiáját
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Wedbush Securities elemzője, Michael Pachter szerint a Nintendo nagyon elrontotta az állítólag régóta készülő Wii HD stratégiáját, így a versenytársakhoz képest komoly lemaradást halmozott fel a cég.

Pachter véleményére mindig érdemes odafigyelni, így a héten tartott nagy Nintendo 3DS bejelentések kapcsán nyilatkozott az IndustryGamers csapatának. Az interjúban Pachter elárulta, nagyon tiszteli a kiotóiakat és a marketingjüket, a csapat a Wii újgenerációs felzárkozását azonban alaposan elrontotta.

 

"Szerintem úgy gondolják, hogy egy új konzol megjelentetéséhez nyugdíjazni kellene a régit, de ez nem így van. Szerintem az lett volna a helyes stratégia, hogy kihoznak egy második generációs Wii-t, és közben megtartják a régi modellt is."


Majd a következőkkel folytatta: "A Mercedes sem hagyja abba az E-Osztály gyártását azért, mert van C-Osztály. Az emberek kezdhettek volna a Wii-vel, aztán továbbléphettek volna a Wii 2-re, ahol vannak online funkciók, Call of Duty multiplayer, és küzdhetnek az  X360-nal."


"Ehelyett átadják a multiplayer piacot az X360 és a PlayStation 3 számára. Ráadásul most, a Kinecttel és a Move-val sokkal könnyebben vásárolják az emberek a két konkurens masináit első konzolnak."

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »