Oldal kiválasztása

Dredge: The Pale Reach DLC – Játékteszt

Dredge: The Pale Reach DLC – Játékteszt

A Dredge alapjáték tesztjét a teljes kép érdekében ezen a linken találjátok!

A The Pale Reach DLC tökéletes azok számára, akik épp beleugranak a Dredge világába, azonban akik a játék befejezése után akarnak nekivágni nem sokat nyújt jutalmak terén. A Pale Reach terület története remek, hossza pedig nagyjából megegyezik a fő játék egyik területének hosszával.

Lényegében a The Pale Reach DLC egy új területet ad a játék világához, mely nagyon hasonlít a meglévőekre felépítésében: Egy fő és néhány mellékküldetés szál elérhető számunkra, a végén pedig egy nagyobb fejlesztést kapunk. Nehézségét illetően nagyjából a mocsaras és korall zátonyos területhez tudnám hasonlítani, a játék közepe felé tökéletes kihívást és jelentős fejlesztést jelent.

Az új terület egy jeges szigetcsoport a világtérkép déli részén. A fagyos környezet egyrészt látványbeli felüdülést jelent a Dredge többi részéhez képest, illetve egy új mechanikát magával hoz: a szigeteket körülvevő kisebb jégdarabok eltakarítása érdekében szükségünk lesz egy jégtörő kiegészítőre, melyhez a szükséges alkatrészeket, a szigetek körül találunk majd. A jégtörőt elkészítve egyrészt új területeket fedezhetünk fel, illetve a már bejárt helyekre juthatunk el rövidebb úton.

A The Pale Reach az alapjátékhoz hasonlóan remek időtöltés, de meg kell említenünk, hogy játékideje maximálisan egy órát vesz igénybe, pont min az alapjáték meglévő területe.

Translate »