Oldal kiválasztása

Astral Party – betekintő

Astral Party – betekintő

Az Astral Party egy Mario Party-szerű ingyenes társasjáték anime lányokkal. 4 fővel online vagy egyedül offline módban AI-k használatával játszható. A játék teljesen ingyenes, vásárolni csak dekorációs dolgokat (skineket, emoteokat) lehet, amely semmilyen kihatással nincs a játékra. A célunk az, hogy kockákat dobálva elsőnek érjük el a három megszerezhető csillagot, miközben megakadályozzuk a többieket ebben.

A játék egy táblás játék és egy kártyajáték keveréke. Kockával dobálunk a pályán való haladáshoz, amelyek valamilyen minijátékra, csatára vagy bónusz szerzésre vezetnek. Ezen felül módosító kártyákkal is rendelkezünk, amelyeket kijátszva némi bónuszt szerezhetünk magunknak, vagy kiszúrhatunk a többiekkel. A meccsek során pénzérméket gyűjtünk, amelyekből szinteződhetünk. Az első játékos aki eléri a level 3-at, az nyeri meg a meccset. Természetesen ezeket a pénzérméket ellophatjuk a másiktól, vagy nagyon könnyen el is veszthetjük.

A játékosok egymásra lépve megtámadhatják a másikat, ahol szimpla statok alapján “harcolhatnak”. Itt szintén nagy szerepe lesz a különböző kártyáknak. A játékot egy kicsit megfűszerezve különböző bossok is bespawnolnak majd a pályára, amelyek vagy megtámadják társainkat, vagy esetleg csak szipmlán némi pénzt lopnak el tőlük, ezáltal hátráltatva őket a nyerésben.

A játéknak egyedi vizuális stílusa van. Egyelőre nem sok pálya található a játékban, de ez a jövőben bővülni fog. Jól kidolgozott karakterek és kijátszható lap artok vannak. Minden karakternek van egy kis háttérstory panelje is, ahol többet meg lehet ismerni egy-egy karakterről. Ráadásul a karaktereknek saját képességei is vannak, amelyek megszínesítik a játékmenetet.

Translate »