Oldal kiválasztása

The Walking Dead: A House Divided – Játékteszt

The Walking Dead: A House Divided – Játékteszt
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Végre elérkezett az idő, és a második évad második részét is megkaptuk, ami újabb szintre emelte a drámai mércét.

Történetünk onnan folytatódik tovább, ahol az első befejeződött, és a folyópartról menekülünk. A járkálók sikeresen körbezárnak minket egy kis szeszfőző házikóban, ahol szembesülhetünk előző részes döntésünk súlyával: vagy megpróbálunk megoldani egy harapás okozta sérülést, vagy egy kényelmetlen beszélgetésen kell végigmennünk, aminek során pár érdekes dolog is kiderül majd.

Miután sikerül visszajutnunk a házba elmondani a többieknek, mi történt, ők útnak indulnak megkeresni Nicket, és magunkra hagynak Sarah-val. Egyszer csak egy hívatlan vendég betoppan, Carver személyében, aki nem éppen a legszimpatikusabb karakter lesz. A többiek visszaérnek, és elmeséljük nekik, hogy ki járt itt. Félelem telepszik a csapatra, mi pedig nem igazán fogjuk megérteni még ezt, de szednünk kell a sátorfánkat, és egy új, biztonságosabb helyet kell keresnünk. 

Ez a rész még komorabb hangulattal lett megáldva, és több, súlyosabb döntést kell meghoznunk. A minőséggel ismét nincs gond, és ha ezt a tendenciát tartják a készítők, akkor ez az évad még az elődön is túltehet. 

Értékelés: 9/10

Translate »