Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed: Odyssey – Irány Görögország!

Assassin’s Creed: Odyssey – Irány Görögország!
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Felröppent pár hír az Assassin’s Creed: Odyssey háza tájáról, amit muszáj közölnünk veletek! Noha a Ubisoft hivatalosan még nem jelentett be semmit (valószínűleg az E3-ra tartogatják a részleteket), nem is cáfolták az alábbi értesüléseket. Természetesen amennyiben újabb hír (netalán cáfolat) érkezik, arról is értesítünk benneteket!

Nagy valószínűség szerint valósnak bizonyul az a fejtegetés, mely szerint az ókori Görögország területén fog játszódni a kaland. Erre már fizikai bizonyíték is lehet, hiszen több forrásnál is megjelent az alábbi kulcstartó, mely egy spártai sisakot formáz és különféle boltok a napokban kapják meg! Nem állna távol a Ubisoft embereitől, hogy akár a Trójánál lezajlott csatát is lejátszhassuk és ha belegondolunk az Odyssey (ami Homérosz: Odüsszeia című eposzára utalhat) cím választás is árulkodó.

A játékmenetről is felröppentek pletykák, mely szerint választhatunk majd női és férfi karakter között is (AC: Syndicate már tett hasonlót a Frye tesók kapcsán ugye), sőt, az RPG elemeket is bővítik, méghozzá párbeszédekkel, ezzel is tovább távolodva az unalomig ismert sémáktól. Utaltak rá, hogy az Origins után fog időben játszódni, így nem kizárt Bayek és Aya felbukkanása is, bár valószínű, hogy nem az ő történetük fog folytatódni. Elemzők szerint a megjelenés 2019 márciusának végére tehető, de mivel az Assassin’s Creed franchise mindig is őszi megjelenésű volt, így akár az idei ősz is esélyes lehet.

Translate »