Oldal kiválasztása

HIVATALOS: Jön a Command & Conquer 4

HIVATALOS: Jön a Command & Conquer 4
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A tegnapi pletykák igaznak bizonyultak, az Electronic Arts Los Angeles valóban dolgozik a legendás sorozat negyedik darabján, ami a következő esztendőben érkezik PC-re.

Tegnap ugyan nem volt hivatalos a negyedik rész bejelentése, a legtöbb sajtóorgánum mégis úgy közölte a hírt, hogy az EA hivatalosan jelentette be a Command & Conquer 4 készültét. A kaliforniai csapat végül idő előtt, de ma tényleg bejelentette, készítik a játékot, mely meglepő módon már jövőre a polcokra kerül, és csak PC-re debütál a produktum, amit az EA Los Angeles készít.

 

A történet a Command & Conquer 3: Tiberium Wars eseményei után játszódik, és ismét a NOD és a GDI gigászi háborújába csöppenünk. A titokzatos tibérium szinte teljesen ellepte Földünk felszínét, a közelgő világvége pedig olyan váratlan lépésekre szánja el a két ellentétes felet, amire senki se számított előzetesen. Az EA állítása szerint Kane törekvéseire, és a teljes Tiberium-saga végére is pont kerül.

 

Az új rész rengeteg újdonságot kínál majd, így mindkét oldalon játszható egyjátékos kampány, bárhol használható mobil bázis, folyamatos fejlődési rendszer, választható osztályok várnak ránk. A többjátékos módban 5 vs 5 csaták, illetve kifejezetten feladatorientált küldetésekre számíthatunk. A játék bemutatkozó videója július 23-tól lesz megtekinthető, az első kép viszont már galériánkban csücsül. Csekk!

Translate »