Oldal kiválasztása

Visszatér az L.A. Noire!

Visszatér az L.A. Noire!
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk: minden idők egyik legérdekesebb próbálkozása és a hihetetlenül élethű mimikáért felelős, MotionScan-technológia bevezetője, az L.A. Noire visszatér!

Akinek esetleg nem lenne ismerős: Az L.A. Noire egy, a Rockstar Games gondozásában készült akció-játék volt, ám sokkal több annál. Nyomozóként különféle bűneseteket kellett felgöngyölítenünk, nem is feltétlen lövöldözéssel, hanem a tanúk kihallgatásával, nyomok felderítésével. Ami az igazi úttörés volt, az a játékmenet ezen része:  olyan szintű mimikát sikerült a képernyőkre varázsolniuk, hogy az éppen kihallgatott emberek reakcióiból leszűrhettük, hogy hazudnak-e, esetleg félnek vagy eltitkolnak valamit. Minden egyes apró rezdülés látható volt az arcokon és ezek illetve a nyomok alapján kellett rájönnünk a tettes kilétére. Valamivel lejjebb találhattok egy videót is ami ezt bemutatja, de még az eredeti grafikával.

Noha már pedzegették egy ideje, a Rockstar Games a mai nap folyamán hivatalosan is bejelentette, hogy feltámasztják a jó 6 éves játékot és nem is akármilyen formában!

Az L.A. Noire: The VR Case Files kizárólag HTC Vive-on lesz elérhető és az eredeti játékból kiemelt hét ügyet élhetjük újra, méghozzá a VR segítségével! Szerintem mondanom sem kell, hogy milyen hangulata lesz a gyanúsítottak ilyetén való kihallgatásának!

A Nintendo Switch is megkapja a saját verzióját, az eredeti játék mellett az összes letölthető tartalom is elérhető lesz, ráadásul kimondottan a Joy-Con-ra szabott irányítással, új, szélesebb szögben mutatott váll-feletti kameranézettel és touch-pad funkciókkal is találkozhatunk majd.

A végére maradtak természetesen a nagy testvérek, hiszen mostantól PlayStation 4 és Xbox One konzoljainkon is élvezhetjük majd Los Angeles mocskos világát. Természetesen itt is rendelkezésre áll majd a teljes játék és a plusz tartalmak, az egekig felhúzott grafika és textúrák, filmszerű kameraszögek, ráadásul a PS 4 Pro és X One X tulajok akár 4K-ban is élvezkedhetnek majd! Szerintem nem is kell ennél több!

Mindezekre már nem is kell sokat várnunk, hiszen idén November 14-re lett datálva a megjelenés, így akár karácsonyi meglepetésnek sem utolsó!

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »