Oldal kiválasztása

Rise of the Tomb Raider – Szinte ingyen

Rise of the Tomb Raider – Szinte ingyen
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Lara Croft felújított kalandja most meglepően olcsón, 12$-ért (körülbelül 3000 forint) a tiéd lehet. A játékról korábban még NepTum kolléga írt egy velős tesztet, amit ide kattintva olvashattok el. Ha pedig egy gyors emlékeztetőre lenne szükségetek, akkor alább olvashatjátok az akkoriban még Xbox One Exkluzív játék tesztjének összefoglalóját.

Rise of the Tomb Raider egy olyan cím lett, ami kellett az Xboxnak, még ha időlegesen is. Teli van tartalommal, nagyon hosszú időre leköti az embert, főleg ha további DLC-ket fognak még hozzá adni. A látványa lenyűgöző. Bár nem hibamentes az egész, még is eltekinthetünk tőle, mert imádni fogja az ember. Aki Xbox tulajdonos annak kötelező vétel.

Hogy hogyan juthattok hozzá a játékhoz? Nincs mást tenni, mint a Humble oldalára és előfizetni a havonta érkező játékokra. Azonban ha nem szeretnétek, hogy havonta háromezer forinttal könnyebb legyen a bankszámlátok, s inkább megvárnátok a következő havi ajánlatot, akkor nyugodtan mondjátok le az előfizetést, rögtön, miután megkaptátok a játékokat.

Translate »