Oldal kiválasztása

Uncharted: The Lost Legacy – Valami régi, valami új…

Uncharted: The Lost Legacy – Valami régi, valami új…
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Lost Legacy egyfajta friss kezdetként fogható fel a sorozat életében. A negyedik rész véglegesen lezárta Nate történetét, az új rész pedig új utakat és főszereplőket hoz magával.

A fejlesztői napló számos gameplay jelenetet tartalmaz és egy biztos, a látványra ezúttal sem lehet panaszunk. A készítők bevallása szerint az Uncharted: The Lost Legacy egyfajta átmenet a lineáris és open-world játékok között, s a nagyfokú szabadságot próbálja ötvözni a filmszerű, történetorientált játékmenettel, ami a szériára mindig is jellemző volt. Ha a madagaszkári küldetésre emlékszünk még a negyedik részből, akkor nagyjából meg is van, mire helyezték most a hangsúlyt.

Chloe főszereplővé avanzsálódása sem véletlen. Egyrészt egy közönségkedvenc karakterről van szó, meglehetősen dögös külsővel, ráadásul a karakter háttértörténete rengeteg érdekes kalanddal kecsegtet, jelen esetben pedig saját indiai származásának és egy legendás kincsnek a nyomába ered. A temperamentumos Chloe mellett pedig megtaláljuk Nadine-t is, a tökéletes ellenpontot. A két hölgy párosa valószínűleg számos feszültségforrásra, de ezen kívül humoros beszólásra, egysorosra fog lehetőséget kínálni.

Az Uncharted: The Lost Legacy augusztus 23-án jelenik meg, kizárólag PS4-re.

Translate »