Oldal kiválasztása

Ultra Street Fighter II The Final Challengers – Megjelenési dátum és részletek

Ultra Street Fighter II The Final Challengers – Megjelenési dátum és részletek
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Végre kiderült, hogy mikor érkezik a Ultra Street Fighter II The Final Challengers Nintendo Switchre és ez mellé információ áradat is érkezett, így ideje összegezni, mit kapunk majd a játékban. A megjelenési dátum: május 26.!

A Capcom már készített egy Street Fighter II felújítást, még 2008-ban az a verzió Xbox 360 és PS3-ra jelent meg. De most úgy gondolták ideje visszatérni a régi klasszikussal a Nintendo új konzolára és ismét belefogtak, hogy felújítsák a régi játékot. A karaktereket és a pályákat is újrarajzolták, hogy nagyobb felbontásban is jól mutassanak, de aki a régi pixel grafikát szereti, lesz lehetősége átkapcsolni arra a játékot.

Ez mellett két új karakter is érkezik, Evil Ryu és Violent Ken. Előbbi már teljesen át adta magát a sötétségnek, és csak a pusztítás élteti míg utóbbi agyát átmosta M.Bison és ez miatt fordul mindenki ellen.

A különböző játékmódok sem maradhatnak el, lesz lehetőségünk egy konzolon egy társunk ellen vagy éppen vele játszani. Természetesen online rész is lesz. Nézzük milyen játékmódokat kapunk:

  • Arcade mód a kalsszikus single palyer rész lesz, ki kell választanunk egy harcost és legyőzni az ellenfeleinket, hogy elnyerjük a World Warrior címet.
  • Buddy Battlenél, mint a neve is takarja coop módban játszhatunk egy barátunkkal, és így kell átverekednünk magunkat az ellenfeleken, és újdonságként bekerülnek a kettős kombók amiket ha sikeresen kivitelezünk egyszerre csaphatunk le az ellenségre.
  • Versus módban egy barátunk ellen játszhatunk.
  • Online módot szerintem nem kell bemutatni, bárkivel megküzdhetünk és felkerülhetünk a ranglistára.
  • Training, itt felfrissíthetjük a tudásunkat, vagy akár új mozdulatokat is tanulhatunk.
  • Way of the Hado, ez lesz a legérdekesebb, mert FPS nézetben harcolhatunk a Shadaloo katonái ellen. Természetesen Ryu bőrébe bújunk, így az ikonikus mozdulatai használhatjuk: Shoryuken, Tatsumaki Senpukyaku, Shinku Hadoken

A játékba még bekerül egy Lite és Pro vezérlés. A Lite a kezdő játékosoknak lesz hatalmas segítség, mert egy gombnyomással vagy a kijelző megérintésével kombókat hajthatunk végre, ha a Pro-t válasszuk akkor a klasszikus irányításban lesz részünk, minden kombót nekünk kell végrehajtani.

Az Ultra Street Fighter II The Final Challengers kizárólag Nintendo Switchre lesz elérhető, május 26-tól!

Translate »