Oldal kiválasztása

Uwe Boll vs. Michael Bay – Az év meccse!

Uwe Boll vs. Michael Bay – Az év meccse!
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Uwe Boll egy videóközleményben tudatatta ma a világgal, hogy Ő és nagy ellenlábasa, Michael Bay szeptember 30-án megmérkőznek egymásal.

A németek kedvenc rendezője, a játékipar közkedvelt figurája Uwe Boll nem képes leállni. Április elején az ellene indított petícióra reagált, melyben nyíltan alázta Eli Roth-ot a Motel rendezőjét és az akciófilmek kisiparosát, Michael Bay-t. Utóbbi csak annyit reagált fórumán, hogy Boll egy szánalmas figura, amit természetesen a játékok megfilmesítőjének félistene nem hagyhatott szó nélkül. Egy párbajra invitálta Bay-t, amit állítólag el is fogadott a direktor. Boll mindezt mai videóközleményében tudatta a világgal, ahol felhívja mindenki figyelmét, hogy az év box meccsét szeptember 30-án tartják Las Vegas-ban, amit az HBO is közvetíteni fog. Boll a felhívásban mindenkit felszólít, hogy tíz Postal – legújabb filmadaptációja – mozijegy felmutatásával vehet csak részt a gálameccsen.

Persze mindez egy hatalmas kamu. Boll ügyes manipulátor, aki így promózza a Postalt. Michael Bay reakciójában kijelentette, hogy ilyen ajánlatott amúgy Ő sosem kapott és ezzel a bazári majommal a továbbiakban nem óhajt foglalkozni.

Translate »