Oldal kiválasztása

Újraindult a Jurassic World: Világuralom forgatása

Újraindult a Jurassic World: Világuralom forgatása
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A forgatás helyszíne a londoni Pinewood stúdió, ahol számos amerikai szuperprodukció készült már az elmúlt évtizedekben. A Londonban földet ért stáb kéthetes karanténban volt, mielőtt munkához láthatott, 107 oldalas kézikönyvet kaptak arról, milyen rendszabályokat kell betartani, az étteremben pedig szkafanderes személyzet osztja nekik a vákuumzárolt ebédet műanyag pajzsok mögül. A stáb tagjait hetente háromszor tesztelik a vírusra, és egy luxus magánklinika felügyeli az egészségügyi műveleteket.

A többi nagy hollywoodi stúdió árgus szemekkel figyeli, mit tesz a Universal a biztonság érdekében, mert náluk is több szuperprodukció volt kénytelen leállni a járvány miatt, és a késedelem hatalmas bevételkiesést jelent, ezért ők is szeretnének minél hamarabb újraindulni.

A Universal azért lehetett ilyen merész a Jurassic World: Világuralom forgatásának újraindításával, mert viszonylag kevés külső helyszínen forgatnak, nincs túl sok színész vagy statiszta a filmben, tehát nem óriási az egészségügyi kockázat.

A hazai mozipremier dátuma: 2021. június 10.

Translate »