Oldal kiválasztása

Júniusi filmek és sorozatok az HBO Maxon

Júniusi filmek és sorozatok az HBO Maxon
2 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Júniusban rengeteg filmmel és sorozattal bővül az HBO Max kínálata, úgyhogy nézzük is meg, milyen kiemelt tartalommal találkozhatunk a platformon:

 

Filmek

 • Vaksötét (06.10)
  Két fiatal fiú és egy lány betörnek egy vak ember házába, azt remélve, hogy könnyedén megszerzik a pénzét. Amikor azonban a vak ember álmát megzavarják, rájönnek, hogy a szerencsétlennek és magatehetetlennek hitt férfi nagyon is veszélyes.
 • Vaksötét 2. (06.10)
  Az izgalmas folytatásban a vak veterán, Norman Nordstrom, aki évek óta egy elszigetelt házikóban bujkál egy fiatal lánnyal, még sötétebb és kreatívabb eszközökhöz nyúl, hogy visszaszerezze a lányt, amikor egy csoport bűnöző elrabolja.
 • Az örömapa (06.16)
  Max Original film, exkluzívan az HBO Maxon
 • Addams Family 2. (06.18)
  Szellemes kalandra vágysz? Pakolj össze, és csatlakozz Addamsék galád családi kiruccanásához! A rázós utazás során Amerika-szerte mulatságos kalamajkákba keverednek ikonikus unokatestvérükkel, IT-vel, valamint számos új, fura karakterrel.
 • Venom 2. – Vérontó (06.24)
 • A Karantén Zóna (06.25)
  A Karantén Zónában a misztikum és az irracionalitás észrevétlenül költözik be a szereplők mindennapjaiba, akiknek nem csak a szokatlan körülményekkel kell megküzdeniük, hanem a bennük rejlő ismeretlennel is.

Sorozatok

 • Úton hazafelé Irina Rimesszal (On My Way with Irina Rimes) – s1e1-e3
  Június 3-án triple résszel, majd hetente 2 rész
  Két évnyi túlzásba vitt munka után Irina Rimes úgy dönt, hogy újra megkeresi önmagát, a magánéletében és a szakmájában is. Irina a kiadó támogatásával két hét alatt hat városba utazik el, hogy befejezze albumát.
 • Irma Vep
  Június 7-én 1 epizóddal, majd hetente 1 rész érkezik
  Mira egy amerikai filmsztár, aki kiábrándult a karrierjéből és lesújtotta a szakítása. Franciaországba utazik, hogy Irma Vep szerepét játssza a „Les Vampires” című francia némafilm-klasszikus remake-jében.
 • A torony (The Tower)
  Június 12-én 1 epizóddal, majd hetente 1 rész érkezik
  Sarah Collins és kollégája, Steve Bradshaw nyomoz a régóta szolgálatot teljesítő rendőr, Hadley Matthews és egy 15 éves líbiai menekült, Farah Mehenni halála ügyében, akik lezuhantak a déli Portland Tower tetejéről Kelet-Londonban.
 • Gyilkos elme (Mind over Murder)
  Június 21-én érkezik true crime dokumentumsorozata
 • Westworld – 4. évad
  Június 27-én érkezik a 4. évad első része, majd hetente egy friss epizód jön
  Az új évadban visszatér többek között Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul és Angela Sarafyan, új szereplőként pedig felbukkan a friss Oscar-díjas Ariana DeBose.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »