Oldal kiválasztása

Pagan Online-bejelentés

Pagan Online-bejelentés
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A World of Tanks mindeki által ismert játék. Ha valaki nem is játszik vele, biztos, hogy van olyan ismerőse, aki igen. Egy online háborús játékról van szó, ahol saját tankjainkat fejlesztve csatákat kell nyernünk. A Wargaming.net fejlesztőcsapata most a Mad Head Gamesszel közösen elkezdett dolgozni egy online RPG-n, név szerint a Pagan Online-on

2019-re várható az indulása, és a készítők elmondása szerint az inspirációt a keresztény mitológia ihlette, ebből kifolyólag pedig a játékosok dühös istenekkel és sötét erőkkel kell majd, hogy felvegyék a harcot. A kiválasztottak egyikeként játszva a feladatunk, hogy legyőzzünk minden sötét erőnek behódolt ellenfelet.

A Mad Head Games társalapítója Uros Banjesevic azt nyilatkozta, hogy modernizálták a harcok működését a top-down ARPG kategóriában. Főleg a MOBA-játékokból merítettek ötleteket, hogy gyors, izgalmas és kihívásokkal teli legyen.

Ami vár ránk a játékban, az eddigi elmondások alapján egyáltalán nem délutáni platformer lesz: többféle játékmód, többféle nehézségi fokozaton lesz elérhető, változatos területeken, és aki nem érzi magát csapatjátékosnak, nekik is lesz egy hosszabb story rész, ami folyamatosan bővül majd. A Wargaming azt állítja, hogy a játékmenet intenzív lesz, és már-már szadizmussal ér fel egy-egy kihívás nehézsége. Személy szerint ennek nagyon örülök, de várjuk ki a végét, hisz ha egy játék túl nehéz, az a játékosok kedvét szegheti.

Jelenleg pre-launch státuszban van, melyet úgy neveztek, hogy Trials period, a fejlesztők pedig szeretnének minél több játékost megkérni, hogy csatlakozzanak a teszteléshez, amelyre a hivatalos oldalukon tudtok jelentkezni.

Translate »