Oldal kiválasztása

Miért ez a legjobb? – Tianqu XS809W drón

Miért ez a legjobb? – Tianqu XS809W drón
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Sok termék bemutatásával találkozhattatok már az oldalon. és mindig igyekeztünk gamercuccokról írni. Nos, a következő termék nem segít nekünk jobban „last hit”-elni League of Legendsben, vagy legyőzni a bosst, ami három napja megkeseríti az életünket a Dark Souls felújított verziójában.

Viszont biztos kikapcsolódást és élményt nyújt, ráadásul még a házból is kimozdulunk, így anyu vagy az asszony nem piszkálhat minket, hogy folyton a PS előtt ülünk. Kitaláltátok már, mi az? Mi más lehetne, mint egy drón!

De nem akármilyen drón, ez a Tianqu XS809W, ami tiszteletreméltó négyrotoros stílusának köszönhetően mindenképpen felkelti majd az emberek figyelmét, amikor megkergetünk vele valakit (persze ilyet senki ne tegyen). A 4 rotornak hála stabil és pontos az irányítása, melyet a GameSir G4s kontrollerhez hasonló eszközzel tudunk vezérelni. A telefonunkat elhelyezzük a kontroller tartóján, majd az applikáció letöltése után már röptethetjük is a csöppséget. Persze ha nem szeretnénk hozzá kontrollert használni, amit egyébként ajándékba kapunk a csomaghoz, akkor közvetlenül telefonnal is irányíthatjuk, az applikáción keresztül.

A G-szenzoros mód bekapcsolása lehetővé teszi, hogy a drónunk úgy repüljön, ahogyan a mobilunkat mozgatjuk. Ami külön kiemelendő, hogy beépített kamerával rendelkezik, amit akár a kontrollerrel is vezérelhetünk. Elindíthatjuk, és megállíthatjuk a videofelvételt, vagy akár készíthetünk az égből képeket saját magunkról. Egészen 100 méteres magasságig képes wifin keresztül fogadni az utasításainkat.

Főbb jellemzői:
● Összehajtva 17,5 x 13 x 6 cm, ez nagyjából egy vizespalack mérete.
● WiFi FPV, beépített kamera: A telefonunkról vezérelve csodás képeket készíthetünk.
● Légstabilizálás: az XS809W képes arra, hogy egy helyben stabilan lebegjen az égen, ezzel további lehetőségeket biztosítva a jobbnál jobb felvételek készítésére.
● G-szenzor mód: irányítható a telefon döntögetésével is.
● „Esztelen” mód: hála a csomagban található kontrollernek, gyakorlatilag bárhogyan irányíthatjuk,de azért figyeljünk oda rá!
● Visszahívás gomb: lehetőség arra, hogy a drónunkat egy gombnyomással visszahívjuk.
● Sebesség: 3 különböző sebességbeállítás érhető el, ami egészen a kezdőktől a profikig kielégíti az igényeket.
● Kinti használat: 6 db giroszkóp található benne, melyeknek segítségével ellen tud állni a szélnek.

Specifikációk:
App: XSW UFO, Letölthető a Google Playből vagy az App Store-ból, QR-kóddal, ami a kézikönyvben található.
Rendszerkövetelmény: Legalább Android 2.2 , iOS 5.1.1
Méret (összehajtva): 17,5 x 13 x 6 cm (propellerek nélkül)
Méret (kibontva): 21,5 x 21,5 x 6 cm (propellerek nélkül); 36,5 x 36,5 x 6 cm (propellerekkel együtt)

Ha kedvet kaptatok egy kis drónozáshoz, a TIANQU XS809W-t csak ajánlani tudjuk! Ráadásul most partnerünktől, a GearBesttől 21%-kal olcsóbban, azaz az eredeti 14 000 Ft (51 $) helyett 11 400 Ft-os (41,5 $) árcímkével beszerezhetitek! Sőt, hogyha a GBGW5005-ös kuponkódot beírjátok, további 3000 Ft (11 $) marad a zsebetekben! Így összességében 8400 Ft-ért szert tehettek egy király kis drónra!

A rendelés leadását követően 2 héten belül házhoz szállítják, az idő pedig tovább csökkenthető, amennyiben igényeljük.
(A termék részletesebb leírásáért kattintsatok a gombra.)

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »