Oldal kiválasztása

Megvan a legelső FIA által hitelesített Gran Turismo-bajnokságsorozat első részének győztese

Megvan a legelső FIA által hitelesített Gran Turismo-bajnokságsorozat első részének győztese
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nicolas Rubilar az első versenyző a nemzetek kupáján, aki biztosította helyét a világbajnoki döntőben. 2019. március 17-én a chilei Nicolás Rubilar [PSN ID: FT_NicoR] érte el az első helyezést a párizsi FIA GT Világbajnokság, Nemzetek Kupája bajnokságsorozat első állomásán, így már biztos, hogy indul az idei világbajnoki döntőben. A rendezvényen összesen 24 versenyző, 13 országból mérte össze tudását, hazánkat Blazsán Patrik (PSN ID: TRL_Fuvaros) képviselte a versenyben, aki az előkelő 4. helyet szerezte meg.

A FIA GT 2019-es bajnokságsorozat célja, hogy bemutassák a virtuális versenyzés legnagyobb tehetségeit a világ minden pontjáról, így a játékosok, a nézők, a gyártók és a média is megismerheti a legsikeresebb versenyzőket. A World Tour versenyeken lehetőséget kapnak azok a játékosok, akik arról álmodtak, hogy egyszer színpadon bizonyíthassák vezetési tudásukat.

A PlayStation®4-exkluzív GT Sport™ minden autórajongó számára magával ragadó virtuális vezetési élményt nyújt. A szoftvert a maximális gyártói minőség és teljesítmény jegyében alakították ki, így a játékosok megtapasztalhatják mindazokat a lehetőségeket, amelyeket a való életbeli profi autóversenyzők.
A 2019-es FIA Gran Turismo-bajnokságokkal kapcsolatos legújabb információkért látogass el a weboldalra.

Translate »