Oldal kiválasztása

Megérkezett az HBO Max hivatalos európai bejelentése és a Sárkányok háza előzetese!

Megérkezett az HBO Max hivatalos európai bejelentése és a Sárkányok háza előzetese!
3 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A bemutatóesemény részeként közzétették a Trónok harca – Sárkányok háza első teaserét, és a Peacemaker – Békeharcosból, valamint az Utódlás harmadik évadából is megmutattak egy exkluzív jelenetet. Sarah Jessica Parker egy különleges üzenetben jelentette be, hogy decemberben debütál új sorozata, az És egyszer csak… (And Just Like That…)

Az USA-ból származó ikonikus, világszínvonalú műsorok mellett az HBO Max a Max Originals égisze alatt sok-sok órányi olyan szórakoztató tartalomnak is otthont biztosít, amely kiemelkedő európai alkotóktól származik. A közeljövőben érkező saját gyártású műsorok sorában többek között a Kamikaze (Dánia), a Dafne és a többiek (Todo lo Otro, Spanyolország), a Tovább, Juan (Venga Juan, Spanyolország), a Garcia! (Spanyolország), az Időbevándorlók (Beforeigners) második évada (Norvégia), a Ruxx (Románia), A besúgó (Magyarország), a Enyhülés (The Thaw, Lengyelország) és a Még mindig itt (Still Here, Lengyelország) is megtalálható lesz.

Az HBO Max elérhető lesz egy új, éves előfizetési konstrukcióban is, amely 12 havi elérést biztosít nyolchavi díj áráért, ezáltal több mint 30%-os engedményt kínálva. A magyarországi árazást a hazai induláshoz közelebbi időpontban jelentik be.

Translate »