Oldal kiválasztása

Márciusi PS Plusz játékok

Márciusi PS Plusz játékok
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Elérkezett az új hónap és vele együtt lezárult egy korszak. Az eddig megszokott PS3, Vita és PS4 kombónak sajnos búcsút inthetünk, mostantól csak PS4-es címeket kapunk a csomagba. De vajon ez hoz magával egy minőségi fejlődést is? Döntsétek el Ti magatok!

Azt hiszem ezt a címet senkinek sem kell bemutatnom. A kultikus Call of Duty: Modern Warfare a hónap húzócíme, méghozzá abból is a felújított Remastered kiadás! Gyakorlatilag ez volt az a játék, ami elindította a CoD sorozatot a jelenleg is használt modern hadviseléses formulával, a filmszerű átvezetőkkel és interaktív jelenetekkel. Minden rajongó találkozott már vele, de ha esetleg még nem lenne meg, akkor most lehet pótolni! 

Második játékunk a hónapban a The Witness, 2016 nagy üdvöskéje! Ez a 3D puzzle-játék közel 650 fejtörőt tartalmaz, bár a végigjátszáshoz nincs szükségünk az összes teljesítésére. Megjelenése után több díjra is jelölték és azóta is tartja a 80-90%-os értékeléseket, így egy kimondottan erős címet kapunk a képében. 

Nos ennyi lenne a havi PS Plusz! Ne feledjétek, az előző havi (és egyben utolsó PS3 és Vita) címeket még a könyvtárhoz adhatjátok, egészen március 8-ig! Természetesen most is kapunk csak PS+ tagoknak járó akciókat, így érdemes szemeteket a Store-on tartani!

Translate »