Elérkezett az új hónap és vele együtt lezárult egy korszak. Az eddig megszokott PS3, Vita és PS4 kombónak sajnos búcsút inthetünk, mostantól csak PS4-es címeket kapunk a csomagba. De vajon ez hoz magával egy minőségi fejlődést is? Döntsétek el Ti magatok!

Azt hiszem ezt a címet senkinek sem kell bemutatnom. A kultikus Call of Duty: Modern Warfare a hónap húzócíme, méghozzá abból is a felújított Remastered kiadás! Gyakorlatilag ez volt az a játék, ami elindította a CoD sorozatot a jelenleg is használt modern hadviseléses formulával, a filmszerű átvezetőkkel és interaktív jelenetekkel. Minden rajongó találkozott már vele, de ha esetleg még nem lenne meg, akkor most lehet pótolni!

Második játékunk a hónapban a The Witness, 2016 nagy üdvöskéje! Ez a 3D puzzle-játék közel 650 fejtörőt tartalmaz, bár a végigjátszáshoz nincs szükségünk az összes teljesítésére. Megjelenése után több díjra is jelölték és azóta is tartja a 80-90%-os értékeléseket, így egy kimondottan erős címet kapunk a képében.

Nos ennyi lenne a havi PS Plusz! Ne feledjétek, az előző havi (és egyben utolsó PS3 és Vita) címeket még a könyvtárhoz adhatjátok, egészen március 8-ig! Természetesen most is kapunk csak PS+ tagoknak járó akciókat, így érdemes szemeteket a Store-on tartani!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás