Oldal kiválasztása

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Season pass információk

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Season pass információk
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Nintendo is beszáll a DLC bizniszbe, ráadásul a március 3-án érkező, The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz az első ilyen játékuk ami kapni fog season passt, pár információt már tudni lehet, hogy mit kapunk ha élünk ezzel a lehetőséggel, de összegezve, nem fogunk rosszul járni.

Elsőre mindenkit az ár fog érdekelni ami 20 euró körül lesz, így az ár teljesen átlagosnak mondható. De akkor nézzük inkább a tartalmát:

Amikor megvesszük a Season passt, kapni fogunk három kincses ládát, ebből az egyik biztosan tartalmazni fog Linknek egy Nintendo feliratos pólót. De a többi ládában is hasznos dolgokat fogunk találni. A nagyobb letölthető tartalmakat még nem nevezték meg, viszont azt lehet tudni, hogy az első nyáron érkezik. Erről a csomagról kiderült, hogy egy új nehézségi szintet fog tartalmazni, egy kihívásokkal teli barlangot valamint egy új funkciót is kap a játékon belüli térkép.

Maguk az így érkező tartalmak külön nem lesznek megvásárolhatóak, viszont ha bőségesek lesznek és tényleg újdonságokat hoznak a játékba, akkor megéri majd az árát.

Translate »