Oldal kiválasztása

Santa Rockstar: Steam Edition – Játékteszt

Santa Rockstar: Steam Edition – Játékteszt
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ha szeretnél egy zúzós karácsonyi játékot, ne menj tovább. A metál Mikulás megérkezett!

PC-re valamiért elég kevés ritmus alapú játék érkezik, de amikor igen, akkor mindig valami érdekeset kapunk. Most a Bekho Team jóvoltából karácsonyi dalok rock és metál változatait játszhatjuk el Guitar Hero stílusban.

A játékban 15 különböző Charlie Parra által készített és meglepően jól feldolgozott dalt találunk. A bejgli mellett Jingle Bellsre headbangelni még sosem volt ilyen jó!

Végigjátszhatjuk a játékot karrier módban vagy csak az általunk választott számokat quick play módban. 5 különböző világon keresztül zúzhatunk a Mikulással, miközben szórjuk az ajándékot a színpaddá alakított szánon.

Játszhatjuk basic és rockstar módban, 3 különböző nehézséggel. A nehézségi fokok között a sávok száma a különbség (3-4-5). A basic és rockstar mód közti különbség pedig az, hogy basic módban nem kell a pengetéssel törődnünk, csak a megfelelő időben megnyomni a világító hangjegyeket. A játék támogatja az USB-s gitár controllereket is, így ha van egy kéznél, nyugodtan előkaphatjuk.

Nagyon jópofa játék jó OST-vel. Ha egy lazább karácsonyi hangulatú szórakozásra vágysz, akkor ne hagyd ki a könyvtáradból. Ha megtetszettek a zenék és a bejgli sütés közben is hallgatnád őket, akkor külön megvásárolhatod az OST-t is.

Értékelés: 8/10

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »