Oldal kiválasztása

Subsiege – Próbakör

Subsiege – Próbakör
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

2063-ra a Föld felszíne teljesen megváltozott. A természetes erőforrások kiapadtak, az emberiség a különböző természeti katasztrófák és a túlnépesedés miatt az óceánok legmélyére merészkedik, ahol az utolsó érintetlen természetes készletek vannak.

Az emberi természet azonban semmti sem változott.
Kilométerekkel a felszín alatt megindul a harc a nyersanyagokért és egyben a túlélésért.

A Subsiegeben elég elkeserítő tehát a helyzet, nekünk pedig a készletekért harcoló parancsnokok egyikeként kell  helytállnunk a játékban, ahol akár tucatnyian is versenghetünk a győzelemért.

Ebben a stratégiai alapú MOBA játékban elsődleges célunk az ellenség mielőbbi, teljes kiiktatása. A játék ezen a téren nem tréfál, roppant fontos, hogy totális megsemmisítést mérjünk ellenfelünkre, ugyanis akár egy menekült hajó is lehetőséget ad az újraszerveződésre.
Különböző típusú és egyedi jellemzőkkel bíró járművek állnak rendelkezésünkre, amiket okosan szelektálva kell megalkotnunk az adott helyzetben leginkább használható csapatot.
A "megveszem a legerősebbet hatszor és roham" lépéseket a játék kegyetlenül megtorolja.

Nem csupán az ellenséges játékosokkal és azok haderejével kell megküzdenünk, hanem többek között a mélység szörnyeivel, valamint a legszörnyűbb véggel is farkasszemet kell néznük: ha kifogyunk az oxigénből, akkor mindennek vége.

Ugyan a játék erősen tesztállapotban van még – minden téren javítani kell a komponenseget, az irányítástól kezdve a fizikán át a grafikáig -, erős potenciál van a Subsige-ben. Az oxigén révén minél előbb harcba kell bocsátkoznunk, és tartályokat kell szereznünk, ami remekül felgyorsítja az eseményeket. Mivel az ellenséges bázis voltaképp érinthetetlen – ha túl közel mész, pár másodperc múlva már alulról szagolhatod a tengeri ibolyát -, ténylegesen a csatamezőn kell hogy eldőljenek az ütközetek, a mélység nyújtotta lehetőségek – bár lehetne több is, remélhetőleg idővel bővölni fog a kínálat -bármikor a mi oldalunkra, vagy ellenünk fordíthatják a szerencsét.

Szorítsunk, hogy 2017-re a készítőknek sikerüljön mindent javítaniuk és eléggé nagy feljhajtást csapniuk, hogy a Subsiege ne merüljön hamar feledésbe a kezdés után.

 

Translate »