Oldal kiválasztása

Destiny – Halloween

Destiny – Halloween
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mint tudjátok, itt a Halloween, jó persze mi kis hazánkban mást ünneplünk, de azért a világ nagyobb részén ilyenkor van „Trick-or-treat”, és minél rémisztőbb jelmezbe bújás ideje. Lássuk, idén hogyan néz ki ez a Destinyben.

Karakter selectionben még semmi jele nincs, hogy bármi történt volna, de miután már kiválasztottuk a játszani kívánt karaktert és az Orbitba kerülünk, akkor egy felugró értesítés köszönt minket, hogy eljött a Festival of the Lost event ideje.

Leérkezve a Towerbe már rögtön észrevesszük, hogy itt bizony valami más, szokatlan. Vagyis hát mindenhol csillámpor van a levegőben, szerteszét lila gyertyák és mögöttünk a bolygóra is egy jel van kivilágítva.

A főbb npc-k maszkokat viselnek, elég humoros maszkokat, mint sem ijesztőeket. A Cryptarch például egy engramot visel a fején. De ott van még Lord Shaxx, Cayde-6, stb. Cayde-6 maszkja a legmulatságosabb, mert egy másik fontos és komor szereplő maszkját viseli, de nem lövöm le a poént.

Eva Levantenél kapunk egy bevezető küldetést, hogy gyűjtsünk össze cukorkákat a főbb karakterektől. Pár perc alatt össze lehet gyűjteni ezeket, persze Eris inkább papír fecniket ad… Na, h át ismerjük, még maszkja sincs, nem érzi ezt a dolgot. Ugyanakkor kaptunk egy üres zsákot is Evatól, amit fel kell töltenünk a cukorkákkal és, amit a Towerben szerzünk az nem elég erre. Így miután itt össze szedtük, amit lehetett Eva több küldetést ad még, meg egy ládát, ami különböző jutalmakat adhat (random). Egy maszkot biztosan kapni fogunk. Én például Xur maszkját kaptam ekkor (ami kék item és az event végén eltűnik sajnos). A további küldetések arról szólnak, hogy különböző pvp illetve pve feladatokat kell megcsinálni, különböző maszkokban, például „3 kill karddal, Crota maszk viselése közben”. Pvp-ben gyorsan meglehet szerezni a hiányzó cukorkákat, nekem két körből tele is lett a zsákom. További maszkok, amiket kapunk ládákból, zsákokból lehetnek legendaryk, ebben az esetben nem fognak eltűni az event végén. Én kaptam már eddig: Oryx, Crota, Atheon és legendary engram maszkot, de bőven több maszk van még. Statjuk az nincsen így 304 lightról rögtön visszaestem 275-re, de nem igazán hátráltatja ez a küldetések teljesítését.

Tessnél az esemény ideje alatt lehet vásárolni 3 extra emote-ot, két táncot 500, illetve 700 silverért, és egy ijesztést 300 silverért. További ládákat is lehet tőle venni: 1 darabot 200-ért, 3 darabot 500-ért és 6 darabot 900 silverért.

Egész szórakoztató lett az event és mindenképp érdemes bekukkantania azoknak is, akik már egy ideje elfeledkeztek a játékról.
 

Hozzászólások

Translate »