Oldal kiválasztása

Kupolaváros

Kupolaváros
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mit tennél, ha egy száz éve elhagyatott marsi kupolavárosban ragadnál? Az Overon Station most készülő, magyar fejlesztésű sci-fi kalandjátékában hamarosan kiderítheted!

Az Overon Station fejlesztői örömmel mutatják be első játékukat, a Kupolavárost, ami egy magyar fejlesztésű sci-fi kalandjáték. Az Unreal 4 engine-t használó történetorientált játékban testközelből követheted három szereplő kalandjait: FPS nézetből lesz lehetőséged túlélni, törekedni a megmenekülésre és megfejteni az elhagyatott kupolaváros titkait.

A játék zenéjét Petri Alanko szerzi, akinek a neve az Alan Wake és Trials Fusion játékosainak ismerősen csenghet. A finn alkotó már hozzá is kezdett az első számok megírásához, a csapat pedig izgatottan várja, hogy a nagyközönséggel is megoszthassa Petri fantasztikus alkotásait.

A stúdó 2014 szeptemberében alakult azzal a nem titkolt céllal, hogy olyan történetközpontú kalandjátékokat adjon ki, amelyekkel értékes szórakozást nyújthat minden korosztálynak. A kicsi, de rendkívül lelkes csapat nagy szakmai múlttal rendelkező tagokból áll. Több tehetséges művésszel, zeneszerzővel és íróval együtt azon dolgoznak, hogy rendkívüli, de még kevéssé ismert történetbe leheljenek életet a játékok segítségével.

További információért keresd fel a játék weboldalát, illetve Facebook és Twitter oldalukat.

Hozzászólások

Translate »