A Techland nemzetközi termékmenedzsere, Blazej Krakowiak a ScrawlFX-nek adott interjúban elárulta, a csapat mindenképpen szeretne demót a nemrég bejelentett új Call of Juarezhez.

Krakowiak az interjúban megerősítette, a Techland gőzerővel dolgozik azon, hogy kipróbálható verziót kapjon a pár héttel ezelőtt bejelentett új Call of Juarez, a modern körítést kapott The Cartel. A csapat azonban azt még nem döntötte el, hogy megjelenés előtt vagy után lesz elérhető a demó, viszont minden bizonnyal kipróbálható lesz benne a játékhoz tervezett kooperatív mód, ami szakítva a hagyományokkal, nem két -vagy négyfős lesz, hanem három, ugyanis a stúdió a bejelentett három főszereplőt teszi csak játszhatóvá.

 

A Techland nemzetközi termékmenedzsere a ScrawlFX-szel készült interjúban azt is megerősítette, hogy minden valószínűség szerint nem lesz a játékban lokál kooperatív mód, a játék bizonyos feature-jei ugyanis megnehezítik ennek kivitelezését. A PC-re, X360-ra és PS3-ra készülő Call of Juarez: The Cartel idén nyáron fog megjelenni.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás