Oldal kiválasztása

Tales from the Borderlands: Catch a Ride – Játékteszt

Tales from the Borderlands: Catch a Ride – Játékteszt
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Végre, több hónapnyi várakozás után folytatódnak az események a Borderlands világában Rhysszel és Fionával. További kalandok és persze humor vár ránk ebben az epizódban is.

Az utóbbi időben kicsit elfeledkezett a Telltale Games a játékról, jobban koncentráltak a Game of Thronesra, de megérte a várakozás. A történet egy rövid emlékeztetővel nyit az előző részekben történt eseményekről, ezáltal ha valaki már elfelejtette volna, mi is történt hónapokkal ezelőtt, könnyedén vissza tud rázódni.

A kis emlékeztető bevezetés után folytatjuk utunkat a titkos emberrablónkkal. Nem tudjuk, hova tartunk, de magabiztosan vezetjük az autót, amit még a második epizódban szereltünk meg. Fiona és Rhys pedig továbbra is felváltva mesélik történetüket a Gortys Projectről.

A történetről sokat nem árulnánk el, ugyanis ennek a játéknak továbbra is ez adja a gerincét. Elég annyit tudni, hogy csatlakozik csapatunkhoz egy új szereplő, akit már megismerhettünk az előző részben, valamint egy új, kis aranyos robot is. Továbbá megjelenik még két új vault hunter, sajnos ez alkalommal nem a mi oldalunkon, de találkozunk még egy titokzatos szereplővel is.
Végre lesz lehetőségünk kisebb pénzért vásárolni egyedi kinézetet Fionának, új robotkart Rhysnek, de még Loader Botnak is kölcsönözhetünk egy új skint! Fantasztikusak!

Más külföldi oldalak rengeteg humort és még több, ütősebb poént ígérnek, az én véleményem nem ennyire pozitív. Van humor ebben a részben is, de az előző részek viccei valahogy jobbak voltak. Számomra túl hamar lett vége a játéknak ahhoz képest, hogy ennyi időt kellett várni rá. Ez a rész most sajnos gyengébb lett, mint az előzőek, de nem akarom elvenni senki kedvét, mert jó, és igazából Borderlands, csak valami most hiányzott. A történet azonban érdekesen lett befejezve ebben a részben is, tehát izgalmas folytatásnak nézünk elébe. Reméljük, hogy a következő fejezet megjelenését nem húzzák majd ilyen sokáig!

Értékelés: 7/10

Hozzászólások

Translate »