Oldal kiválasztása

V. Corvin moziéjszaka – rendezvényajánló

V. Corvin moziéjszaka – rendezvényajánló
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Igazi film őrült vagy, aki képes lenne akár több filmet is megnézni moziban? Akkor a Corvin Moziéjszaka a te programod!

Június 13-án (szombat) ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Corvin Moziéjszaka! A legfontosabb összetevő nem változik: egy karszalag elég lesz, hogy az összes terembe beülhessünk és azt a filmet nézzük, amit szeretnénk. Az elmúlt hónapok legsikeresebb filmjeiből válogatnak, de különlegességekre is lehet számítani.

Az első igazi meglepetés, hogy a Harcosok klubja (ami mára igazi kultuszfilmmé nőtte ki magát) újra vetítésre kerül ezen az eseményen. De sok új filmmel is találkozhatunk, az egyik legjobban várt film, a Jurassic World is látható lesz, de az elmúlt hetek legnépszerűbb filmjei sem menekülnek, például: Halálos Iramban 7, Bosszúállók 2. – Ultron Kora. De a hatalmas sikereket elérő magyar film, a Liza, a róka tündér is jelen lesz. Ez mind csak ízelítő, hamarosan még több filmet jelentenek be, amik vetítve lesznek.

Minden teremben 5-5 film kerül vetítésre, az első adás 18:00-kor indul, míg az utolsó 04:00-kor kezdődik. A 3D-s vetítések sem maradhatnak el. Minden teremben egyszerre indulnak a filmek, így mindig lesz idő átérni a kiválasztott film kezdésére. 

A rendezvényre összesen 1,100 nézőt várnak, ezért érdemes időben beszerezni a karszalagot, mert az elmúlt rendezvényeknél már az elővételeknél elfogytak.

A karszalagok árai:
•    Június 3-ig – 3000Ft/db
•    Június 3-tól – 3800Ft/db

Az autóval érkezőknek remek hír, hogy a Corvin Pláza mélygarázsában a parkolás szombaton és vasárnap ingyenes!

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »