Oldal kiválasztása

A Nintendo három New 3DS csomagot mutatott be

A Nintendo három New 3DS csomagot mutatott be
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Európában június 26-án jelennek meg a boltok polcain. A csomagok tartalmáról részletesebb leírást találhattok cikkünkben.

A három bemutatott csomag mindegyikében sikeres címeket találunk, egyedi New 3DS borítást és 3DS témát a gépünkre. De pontosan miket is rejt ez a három csomag? Nézzük meg részletesen:

New Nintendo 3DS + Xenoblade Chronicles 3D Pack: Ez a csomag azoknak való, akik szeretnek hatalmas világokat felfedezni, ahol nagyon sok emlékezetes szereplővel találkozhat. A Xenoblade Chronicles tökéletesen kihasználja a New 3DS adta új lehetőségeket, az erősebb hardveres részt. A finomított 3DS-s élményt és a C Sticket, amivel könnyebben kezelhető a játék. A csomag tartalma: Fekete New 3DS konzol, Xenoblade Chronicles borítással, de az eredeti feketét is a csomagban találjuk. Dobozos Xenoblade Chronicles, valamint letöltő kód a Xenoblade Chronicles 3D: Mechonis HOME menü témához.

New Nintendo 3DS + Monster Hunter 4 Ultimate Pack: Ez a csomag az igazi Vadászoknak szól, akik becserkészik a nagy vadat és a legjobb pillanatban lecsapnak. A játék könnyebben kezelhető már a New 3DS-en a C Sticknek hála. A csomag tartalma: Fekete New 3DS, ami mellé jár Monster Hunter 4 Ultimate borítás, de a sima fekete is a csomagban van. A játék előre van telepítve a MicroSD kártyára. Valamint egy letöltő kód is jár, amivel egy Monster Hunter 4 Ultimate HOME menü témával gazdagodunk.

New Nintendo 3DS + Pokémon Alpha Sapphire Pack: Akinek még nem volt szerencséjük az új Pokémon kalandhoz azoknak ez a csomag a tökéletes választás. A csomag tartalma: Fehér New 3DS, amihez egy Pikachus borítás jár, de az alap fehér is a csomagban található. A Pokémon Alpha Sapphire előre van telepítve a MicroSD kártyára. Egy letöltő kódot is találunk, amivel egy Pikachu Party HOME menü témát kapunk.

 

Translate »