Oldal kiválasztása

A Fekete lovagok átka – Dragan dühe

A Fekete lovagok átka – Dragan dühe
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Borzasztó szörnyek bújnak elő a tavaszi ünnep tojásaiból: elátkozott Dragan uralma alá akarja hajtani Dracania birodalmát! Akadályozd meg a szörnyű tervet 2015. április 7. és 26. között Kingshillben!

Duriában szegény és gazdag, vén és fiatal panaszkodik, mert az ünnepi tojásokat valaki megfújta! Kingshillben szintén lába kélt a különleges tojásoknak. Egy gyanúsított gyorsan akad: Gnób, a notórius tojástolvaj. Ám Gnób határozottan állítja, hogy ártatlan. Az eset felderítésére és ártatlanságának bizonyítására ki is lehetne megfelelőbb, mint – Te!

A Hollóvárban aztán gyorsan kiderül, hogy elátkozott Dragan keze van a dologban. A szolgái a tojásokat az árportálon át föld alatti bunkerébe viszik, ahol olyan szörnyeket keltet ki belőlük, amelyek egész Duria létét és biztonságát veszélyeztetik! A tervei semmi esetre sem jelentenek jót Dracania népei számára.

Eredj 2015. április 7. és 26. között Kingshillbe, és keresd Gnób kereskedőt. Vedd magadhoz a harci felszerelésedet, és akadályozd meg a pusztulást és káoszt a Tavaszünnepen! Nem bánod meg: Duria lakói örökké hálásak lesznek érte!

Translate »