Oldal kiválasztása

Ezekben a mozikban nézheted meg a Végre otthon! című animációs vígjátékot

Ezekben a mozikban nézheted meg a Végre otthon! című animációs vígjátékot
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mától a magyar mozinézők is láthatják a világ számos országában már óriási sikert aratott animációs vígjátékot, a Végre otthon!-t.

A film a DreamWorks Animation stúdió műhelyében készült, ahol az Így neveld a sárkányodat és a Madagaszkár is született. Azokban az országokban, ahol már bemutatták – Angliában és Kelet-Európában – kiemelkedően magas nézőszámot ért el, a premier utáni első hétvégéjén olyan DreamWorks-klasszikusok eredményét múlta fölül, mint A Madagaszkár pingvinjei, a Turbó vagy a Croodék.

A Végre otthon! hazai forgalmazója, az InterCom azért időzítette a bemutatót a tavaszi szünetre, hogy húsvéti meglepetésként itthon is minél többen örülhessenek a különleges történetnek.

A premier hetében a következő hazai mozikban látható a film. Budapesten a Corvin Filmszínház, Mi Mozink Lurdy, Mi Mozink Óbuda, Pólus Filmszínház, Sugár; míg vidéken Ajka, Balassagyarmat, Balatonfüred, Békéscsaba, Debrecen Apolló, Eger Agria és Uránia, Gödöllő, Gyöngyös, Hévíz, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kisvárda, Komárom, Miskolc Művészetek Háza, Nagykanizsa, Nyíregyháza Krúdy, Pápa, Pécs Uránia, Siófok, Sopron Elit, Szeged Belvárosi, Szentes, Székesfehérvár Barátság, Szombathely Savaria, Szolnok Tisza, Tata, Tatabánya és Zalaegerszeg Art mozi filmszínházai tűzik műsorukra.

Translate »