Oldal kiválasztása

Besiege – Próbakör

Besiege – Próbakör
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A korai hozzáférésű címeknél mindig hatalmas a rizikó, ugyanis legjobb esetben is egy bétaállapotú játékba fektetünk pénzt (de általában csak alphába vagy pre-alphába). Nem tudhatjuk előre, hogy milyen lesz a végeredmény, ha majd elkészül a teljes verzió.

Kezdjük az elején: a Besiege egy igen érdekes játék, melyben csak a kreativitásunk és a fizika szabhat határt. Jelenleg háromféle küldetést kapunk, a legtöbb pályán tornyokat kell lerombolnunk, amik teljesítéséhez a lángszórón keresztül az ágyún át a bombáig bármit felhasználhatunk, amit csak szeretnénk. A maradék küldetéseink ellenséges katonák legyőzésével és tárgyak célba juttatásával fog telni.

A korai verzióban sajnos csak az Ipsilon névre keresztelt zóna kapott helyet (a fejlesztők a későbbi frissítésekre ígérik a többi zónát), melyen belül tizenöt pálya található. Valamint, ha már minden elérhető pályával végeztünk, lehetőségünk van Sandbox játékmódban is kipróbálnunk kreativitásunkat, melynek lényege, hogy egy hatalmas akadálypályán kell tesztelnünk ügyességünket, illetve járgányunk strapabíróságát.

Összességében elmondható, hogy a Besiege egy rendkívül szórakoztató játék, még a kevés pálya ellenére is. Egyik nagy előnye, hogy nem tud monotonná válni a rengeteg felszerelhető elem miatt, valamint az ár-érték arány is egészen elfogadható, hiszen az Ipsilonért és a Sandbox módért a fejlesztők mindössze 6,99 eurót kérnek, illetve ha kifizetjük ezt a körülbelül 2200 Ft-ot, akkor megkapjuk a későbbi frissítéseket is, amelyek további játékélményt és új feladatokat fognak nyújtani a Besiege mókás világában.

Translate »