Oldal kiválasztása

Március 15-én indul a Kossuthkifli

Március 15-én indul a Kossuthkifli
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

XIX. századi vadromantikus road movie, avagy a Fehér Béla lebilincselő regényéből készült hatrészes tévésorozat Rudolf Péter rendezésében hamarosan a Duna műsorán.

A XIX. századi vadromantikus road movie hihetetlen kalandokkal, csodákkal, meneküléssel, összeesküvéssel, üldözéssel, robbanással, gyilkosságokkal, mindent elsöprő szerelemmel, holt lelkekkel, tündérekkel, kísértetekkel, besúgó jelentésekkel röpködő galambokkal, áruló temetkezési vállalkozókkal és hazafias darvadozással idézi az 1848/49-es szabadságharc idejét. A sorozatban a háború dúlta, ellenségeskedés szabdalta Magyarország hű, ám kissé groteszk látképét láthatják a nézők, melyet számtalan különös és elképesztő figura megjelenése, és nyelvi bravúrokban bővelkedő megszólalása tesz még mulatságosabbá, és egyben szomorúan ismerőssé.

A több mint 100 színészt felvonultató kosztümös szériában a főszereplőkön túl többek olyan neves művészek játszanak, mint Törőcsik Mari, Básti Juli, Kéry Kitty, Fátyol Kamilla, Scherer Péter, Szabó Győző, Kamarás Iván, Fenyő Iván és Szarvas József.

A hatrészes KOSSUTHKIFLI március 15-én, vasárnap este indul a megújuló Dunán.

Hozzászólások

Translate »