Oldal kiválasztása

Szeretnél egy jubileumi PlayStation 4-et?

Szeretnél egy jubileumi PlayStation 4-et?
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony Computer Entertainment és a Vatera jóvoltából most a limitált példányszámú PlayStation 4 egyik büszke tulajdonosa lehetsz, és közben még adakozhatsz is.

A Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) kiadott egy limitált példányszámú PlayStation 4 konzolt a 20 éves jubileum alkalmából. Ez a speciális kiadás emléket állít a legelső PlayStation konzolnak, amely 1994. december 3-án jelent meg.

A Sony Computer Entertainment a Vaterával együttműködve egy aukció keretén belül most lehetőséget biztosít bárki számára, hogy hozzájuthasson egy ilyen különleges relikviához. Az aukció január 22-én kezdődik, és január 30-ig tart, ez idő alatt bárki szabadon licitálhat erre a különleges darabra. A hír megjelenésekor a licit 1 Ft-ról indult, ám délutánra már 172 000 Ft-nál járt, és várhatóan a jó ügy érdekében még mélyebben a pénztárcájukba nyúlnak majd azok, akik ezt megengedhetik maguknak.

Az aukcióból befolyt összeg ugyanis a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatja. Az alapítvány 1999 óta segíti a leukémiás és daganatos betegségben szenvedő gyermekeket és családjaikat.

Hozzászólások

Translate »