Oldal kiválasztása

Capcom – Év végi, jövő évi elvárások

Capcom – Év végi, jövő évi elvárások
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Capcom közzé tette a következő hónapokban és jövőre megjelenő címeivel kapcsolatos eladási elvárásait. Az adatok ismeretében kijelenthetjük, a japánok nagyon bizakodóak.

A Capcom pénzügyi jelentése mellé tett kiegészítésből kiderül, hogy a japánok a következő hónapokban és jövő év elején esedékes megjelenéseikkel szemben komoly elvárásokat támasztanak. Várható címeik közül egyértelműen a Lost Planet 2-től várják a legtöbbet. A PC-re és X360-ra készülő játék egyes források szerint még az idén meg fog jelenni Japánban – csakis a konzolos verzió -, a nyugati régiók pedig valamikor 2010 elején kóstolhatnak bele az új, ezúttal már dzsungeles környezetben zajló kalandokba. A Capcom számításai szerint világszerte közel hárommillió korongot sikerül majd eladni, jobb esetben olyan 3,7 millió példány lehet majd a maximum.

 

A vertikális shooterek sorát gyarapító Dark Void esetében 1,3 millió eladott egységet, az újdonságokkal, főként új bunyósokkal és játékmechanikai elemekkel visszatérő Super Street Fighter IV-nél 1,1 millió eladott lemezt, a Resident Evil: The Darkside Chronicles-nél 800, 000-et, a Resident Evil 5: Alternative Editionnél pedig 300,000-et remélnek a japánok.

Translate »