Oldal kiválasztása

PlayIT 2014 ősz – Nintendo stand: Monster Hunter 4 Ultimate – Próbakör

PlayIT 2014 ősz – Nintendo stand: Monster Hunter 4 Ultimate – Próbakör
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A vadászidény újra kezdődik, és a bátor harcosoknak ismét hatalmas szörnyekkel kell megküzdeniük, hogy elnyerjék jutalmukat!

A Nintendo a PlayIT-re kihozta a 3DS-re és 2DS-re egyaránt érkező Monster Hunter 4 Ultimate-et. Sok nem is kellet, csak kivárni a soromat, hogy kipróbálhassam, milyen lesz az új rész.

Az alapokat megtartották, így még mindig hatalmas szörnyekre fogunk vadászni, akiknek egyedi gyenge pontjaik lesznek. De a változások sem maradnak el, most már képesek vagyunk ugrás közben támadni, valamint ha ügyesek vagyunk, meg is lovagolhatjuk őket.

Sikeres vadászatok után a nyersanyagokból felszereléseket készíthetünk. Két új fegyverosztály is helyet kapott a játékban, név szerint: Charge Blade és Insect Glaive.

Az irányítás tekintetében minden marad a régi, így akik már játszottak a sorozattal, nem kell újra megszokniuk, az viszont tény, hogy a jövőre érkező új 3DS-sel (amin található egy második analóg kar) könnyebb és kényelmesebb lesz az irányítás. Látványban valamelyest csiszoltak az előző részhez képest, de már annak sem kellett szégyenkeznie, és a 3D-t is érdemes amikor csak tehetjük bekapcsolni, mert remekül érvényesül a hatása.

:galeria:

A többjátékos funkció sem maradhat ki, így barátainkkal karöltve léphetünk majd be a vadonba, hogy levadásszuk a kiszemelt szörnyet.

Pontos megjelenésről még nincs hír, csak annyit tudni, hogy 2015 elején kerül rá sor, és egyelőre csak Nintendo 3DS-re és 2DS-re lett bejelentve, de remélhetjük, hogy a Wii U verzióra is sort kerítenek valamikor a jövőben. Akik rendelkeznek a kiskonzollal, és szeretik a sorozatot, érdemes lesz figyelniük rá, de az újonnan becsatlakozóknak is javasolt tenni vele egy próbát.

Translate »