Oldal kiválasztása

Dark Orbit: Cold Wave különleges esemény

Dark Orbit: Cold Wave különleges esemény

Az univerzum mélyéről újra feltűnik a régi fenyegetés: a legkeményebb pilótákra is lélegzetelállító harcok várnak. Az idegen behatolók visszatérnek!

Az űr mélye sötét, és titkokat rejt. Hosszú-hosszú idővel ezelőtt a frakciókat egy távoli univerzumból érkező idegen támadás tette próbára. Elődeinknek véres csatákban kellett helyt állniuk, akár kétségbeesett taktikázás, és piszkos trükkök árán is. Olyan idők voltak, amikor a cél szentesíti az eszközt… Talán ezért is van, hogy a történetírók alig említik ezeket az eseményeket. Csakhogy hiába szeretnénk, hogy a történet feledésbe merüljön: az idegenek bosszút szomjaznak… és visszatértek. Ne hagyjátok, hogy a félelem erőt vegyen rajtatok, töltsétek meg az ágyúkat, tartsatok össze, és söpörjétek el őket!

A nehéz küldetésben nem hagyunk magatokra! Ingyenes készletekkel szerelünk fel, és új fegyvereket fejlesztettünk ki, hogy sikerrel vegyétek fel a harcot. Ha a cégetek dicsőségére hajtjátok végre a feladatot, becsület és jutalom vár rátok. Az illetékes hatóságok december 11-én hadgyakorlatot tartanak, de a részleteket még a legszigorúbb titoktartás övezi. Egyelőre csak a legmagasabb rangú céges vezetést avatták be, a hírszerzés pedig dezinformációs műveletekbe kezdett. Az ellenfél nem sejthet semmit.

Szálljatok harcba, és tisztítsátok meg a Naprendszert az önkényes behatolóktól. Futva fognak menekülni oda, ahonnan jöttek!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »