Oldal kiválasztása

Halloween a Pirate Storm világában: támadnak a tenger rémségei

Halloween a Pirate Storm világában: támadnak a tenger rémségei
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Sejtelmes köd ül a tengeren és rémséges kísértetek dohos szaga száll… Ideje alaposan felfegyverkezni, mert október 20. és november 3. között támadnak a Halloween szörnyei!

Október 20-tól november 3-ig sötétebbek lesznek az éjszakák a legsötétebb pokolnál is. Sűrű köd száll a tenger nyugtalan vize felett. A hajón nyikorognak az ajtók, recseg a padló és váratlanul kicsapódnak az ablakok! Rémisztő kísértetek jajgatása hallatszik a tenger felől, amitől még a legbátrabb kalózok ereiben is megfagy a vér!

Sötét démonok uralják a tengert

Halloween idején egy sor különlegesen rémisztő küldetés és hajmeresztő kaland vár a rátermett kalózokra. A legjobb, ha azonnal elraktározol nagyobb mennyiségű különleges lőszert, mert utad során új, vérszomjas kísértetszörnyekkel találkozol majd a nyugtalan tengeren, amelyek mind csak arra várnak, hogy a hajódat és a flottádat a tenger fenekére küldjék!

Küldd vissza a szellemeket a halottak birodalmába

Fedezd fel a három új térképet és állj helyt bátran a legrémületesebb ellenfelekkel szemben is! Mutasd meg mindenkinek, hogy egy igazi kalózkapitányt nem olyan könnyű megrémíteni, pedig ellenfeleid ezúttal igazi Halloween hangulatot árasztanak. Szerezd meg a Halloween fedélzetet, amely 12 plusz szigonyvető- és ágyúhelyet biztosít. Növeld a tűzerődet és pusztítsd el az ellenséget a hihetetlen erejű halloweeni ágyúgolyókkal!

A bátorságod és kitartásod természetesen ismét elnyeri jutalmát. Rengeteg jutalomra számíthatsz és még több különleges Halloween tárgyra! Indulj útnak, várnak a halloweeni kalandok – mutasd meg minden démonnak és kísértetnek, hogy ki az úr a tengeren!

Translate »