Oldal kiválasztása

Google Glass és Galaxy S5 az Okostelefon Akadémián

Google Glass és Galaxy S5 az Okostelefon Akadémián
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az idei év első Telenor Okostelefon Akadémiájának témáját az év várható slágere, a testen hordható okos eszközök jelentik.

Számos iparági elemzés jósolja azt, hogy 2014 a viselhető okos eszközök éve lesz, mint például az okosszemüvegek, okosórák, vagy különböző, a testedzéshez vagy egészségügyi vizsgálathoz használt hordható tárgyak. Az előrejelzések szerint idén akár 10 millió darab is fogyhat ezekből szerte a világon.

A téma iránt érdeklődőknek már csak március 12-ig kell várni, hogy a Millenáris D csarnokában élőben pillanthassák meg Maróy Ákos, az EU Edge alapítójának jóvoltából a Google legizgalmasabb fejlesztését, a Google Glasst. Az okosszemüveg nemcsak a színpadon lesz látható, hanem – a kapacitásoknak megfelelően – a vendégek számára lehetőség nyílik az eszköz felpróbálására is! Az okos- és csatlakoztatott órákról Bodnár Csaba, a Mobilaréna szakújságírója nyújt majd áttekintő képet, különös tekintettel a jelenleg forgalomban lévő legnépszerűbb készülékekre, illetve arra is fény derül, hogy vajon mi lesz a sorsa ennek a szegmensnek az okos kiegészítők áradatában. 

Az előadások mellett az Expo területén a legnagyobb készülékgyártók, az Alcatel, a Huawei, az LG, a Samsung, a Sony és a ZTE mutatják be a februári Mobile World Congress-en leleplezett újdonságaikat. Az eseményre többek között a Samsung most debütáló csúcstelefonja, a Galaxy S5 is megérkezik, amely Magyarországon az Okostelefon Akadémián élőben is látható lesz.

A rendezvény ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. Részletek az esemény Facebook-oldalán találhatók-

Translate »