Oldal kiválasztása

Megújult a PlayIT Shop

Megújult a PlayIT Shop
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Sokkal szebb, kényelmesebben kezelhető, az ott található cuccok pedig minden gamert felpörgetnek.

2014. április 26-án ismét megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, a PlayIT. Az expó a Syma csarnokban több mint 12 000 négyzetméteren számos programmal, versennyel, akcióval várja a látogatókat.

Két hónappal a rendezvény előtt új köntösbe öltözött a PlayIT webáruháza, hogy már most lecsaphassatok a legmenőbb cuccokra. A helyszíni átvétel mellett házhoz szállítással is megvásárolhatóak a termékek, így akkor is érdemes szétnézni, ha valamiért nem tudtok eljönni a nagy eseményre.

A korábbi expókon is kapható PlayIT-pólók sora számos új darabbal bővült, így mindenki találhat kedvére valót. Újdonságként megjelentek a Dota 2 témájú pólók is, amelyekhez igen értékes in-game tárgyakat kapunk, érdemes lesz ezek közt is szétnézni.

A Shopban a legmenőbb Microsoft és Razer perifériák is helyet kaptak, a fejhallgatóktól elkezdve az egérpadokon át a különböző kontrollerekig szinte bármit megtalálhattok. 

Ha pedig valaki nem csak játszani, hanem olvasni is nagyon szeret, most végre mindkét hobbijának hódolhat a PlayIT Shop segítségével. A webáruházban 15 könyv található, köztük Andrzej Sapkowski fantasztikus Vaják-sorozata is, de érdemes szétnézni az Assassin's Creed-, Deus Ex-, Battlefield- vagy épp Uncharted-rajongóknak is.

A webáruházat itt érhetitek el: http://www.playitshop.hu/

Ha esetleg elakadnátok, az útmutató segít kiigazodni.

Translate »