Oldal kiválasztása

Már 2,1 millió Playstation4-et adtak el világszerte

Már 2,1 millió Playstation4-et adtak el világszerte
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A PS4 nemzetközi eladásai meghaladták a 2,1 millió darabot, miután az új konzol Európában, Ausztráliában és Latin-Amerikában is piacra került. Itthon még pár napig türelmesnek kell lenniük a játékosoknak.

A PlayStation4 először november 15-én jelent meg az Egyesült Államokban és Kanadában, majd november 29-én Európában, Ausztráliában és Latin Amerikában, jelenleg pedig 32 országban kapható. A játékkonzol magyarországi bemutatásának napja várhatóan december 13. Reméljük, hazánkban azért kulturáltabb körülmények között lehet majd átvenni a megrendelt konzolt, mint a németországi Media Markt-premieren.

Akik kilátogattak a most hétvégén megrendezett PlayIT-re, már kijátszhatták magukat az új konzollal, hiszen a Sony rengeteg géppel készült a játékosok áradatára, és nem is hiába, mert még negyed órával a zárás előtt sem lehetett olyan PS4-es gépet találni a standon, amely előtt ne álltak volna érdeklődő játékosok. A konzolból már előrendelésekben sokkal több készülék fogyott el, mint amennyit a Sony jelenleg szállítani képes, de a cég mindent megtesz azért, hogy karácsonyra elegendő raktárkészlet legyen elérhető a boltokban.

Translate »