Oldal kiválasztása

Májusi PS Plus játékok

Májusi PS Plus játékok
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A korábbi pletykák sajnos nem bizonyultak igaznak, mi szerint az év ötödik hónapjában a Dark Souls első részének felújított változata, valamint a nagy sikerű Dying Light fog érkezni az előfizetők számára. A Sony úgy döntött, hogy két olyan játékot kínálnak, ami meg fogja osztani a nagyérdeműt, de nézzük is mik ezek.

Az első nem más, mint a város építős Cities: Skylines PS4-re „újragondolt” változata, ami 2015-ben jelent meg. A játék célja igen egyszerű, saját városunkat kell felépíteni, menedzselni, megóvni a bűnözéstől, természeti katasztrófáktól, figyelni, hogy rend legyen és tisztaság, illetve a lakosság többnyire elégedetten élje mindennapjait.

A másik játék azonban ennél is furcsább választás, hiszen teljes mértékben egy rétegjátékról van szó, de hiszem, hogy megvan a maga célközönsége, aki mindig várja az újabb verzió megjelenését. Ez a játék pedig nem más, mint a Farming Simulator 19. Aki nem ismerné, hogy miről is szól, ebben a játékban átélhetjük a vidéki élet szépségeit, ahol is különféle hatalmas munkagépek segítségével van lehetőségünk szántani, vetni, aratni, ezáltal rendben tartani saját farmunkat.

Nektek, hogy tetszik a felhozatal? Elégedettek vagytok vele, vagy jobban örültetek volna a Dark Souls: Remastered és Dying Light párosításnak?

Translate »