Oldal kiválasztása

Fociünnep a Parlament előtt

Fociünnep a Parlament előtt
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Parlament előtt, a Kossuth téren hazánk ismert futball-rajongói álltak pályára az EA SPORTS 4 v 4 Focikupán. A négy csapatban ezúttal hölgyek is rúgták a bőrt, igaz, nem sok sikerrel. A CKM bikini team Majka, Palcsó Tomi, Erik (No thanx) és Csordás Tibi ellen vesztett.

Az ország legjobb iskolás focistái utolsó csatájukat vívták a 4v4 focikupa döntőjén. A döntőbe az ország hét pontján megrendezésre került selejtezők legjobb három csapata juthatott. A mérkőzéseket három korcsoportban játszották, így a szombati döntőre most is több száz iskolás fiatal készült nagy izgalommal.

A kitartó küzdelem és a foci mellett jutott a srácoknak ideje egy kis szórakozásra is. A meccsek közti szünetben ugyanis kedvenceik léptek pályára. Kovácsovics Fruzsina, Terecskei Rita, Fresh Viki és Kustánczi Lia a nagy lelkesedés ellenére alul maradt a fiúkkal szemben. Kokó, Bagi Iván, Ben (Viva) és Pápai Joci nem kímélte a lányokat, akik azért pár becsületgólt szereztek csapatuknak. A CKM Bikini Team nem hazudtolta meg önmagát, igazán szexis foci-szerelésben készült megleckéztetni a Majka – Csordás Tibi – Palcsó Tomi – Erik (No thanx) négyest. A fiúkat azonban még a csábos külső sem tévesztette meg, többször találtak kapuba, mint a szőke szépségek.

A lányoknak azonban nem volt okuk kesergésre, a fiúk is megkapták a magukét. A különböző csapatokból összeválogatott iskolás srácoktól ugyanis kikapott a sztár-csapat. Majka csak úgy kapkodta a levegőt a pályán, mikor jóval fiatalabb ellenfele nem hagyta cselezgetni a pályán.

A hírességek természetesen a játékkonzolok előtt is kipróbálták magukat. A versengés kevésbé fárasztó részéhez a Sugarloaf gitárosa, Szabi is csatlakozott. A focizó fiatalok pedig a játék után mindenkitől begyűjthettek egy-egy aláírást is, így nem csak a pályán szerzett góloknak, hanem kedvenceiknek is örülhettek a hétvégén.

Idén negyedik alkalommal rendezte meg az Electronic Arts az eddigi években is több ezer iskolás fiatalt megmozgató roadshow jellegű focikupáját. Az EA SPORTS 4v4 Focikupára olyan 4+1 fős csapatok jelentkezését várták, akik otthon érzik magukat a kispályás fociban és a képernyő előtt egyaránt. A játék szabályai a tavalyi évhez képest változatlanok maradtak: 8 perc játék a focipályán és 8 perc foci a FIFA-val játékkonzolon. A bajnokságra 13 és 18 év közötti felső tagozatosok és középiskolások jelentkezhettek, akik 3 korcsoportban mérték össze tudásukat. A focikupa során a játékosok feladata, mind az igazi focipályán, mind pedig az EA SPORTS FIFA 09 játékában bizonyítani ügyességüket.

Korcsoportonként a három legjobb csapat jutott végül a 4v4 Focikupa budapesti döntőjébe. Idén a legjobbakra még nagyobb és még értékesebb nyeremények vártak, az Electronic Arts és a rendezvény további támogatói nagy értékű nyereményeket adtak át a győzteseknek!

Translate »