Oldal kiválasztása

Mesterlemezre került az Assassin’s Creed IV: Black Flag PC-s verziója

Mesterlemezre került az Assassin’s Creed IV: Black Flag PC-s verziója
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Ubisoft bejelentette, hogy mesterlemezre írták a PC-s verziót, ami november 22-től válik megvásárolhatóvá a boltokban, három különböző kiadásban.

A Standard kiadás digitális és dobozos verzióban is megvásárolható lesz. A Digital Deluxe kiadás a játékon túl tartalmazni fog új helyszíneket, a testre szabásban segítséget nyújtó tárgyakat és egy új kalandot is, amelyben Aveline játssza a főszerepet. A Uplay Digital Deluxe kiadás a Uplay áruházban vásárolható meg, és a Deluxe kiadás összes tartalmán felül tartalmaz még egy játékbeli csomagot is, amely a Pride of the West Indies névre hallgat.

A rendes kiadások mellett gyűjtői változat is elérhető lesz, a Buccaneer kiadás (Edward of Kenway figurával, képesalbummal) és a Skull kiadás (fémtokkal, képesalbummal). A játék mellé évadbérlet is vásárolható, amely a 2014 márciusáig kiadni tervezett összes tartalmat magában foglalja, és 20 százalékos kedvezményt biztosít.

A PC-s verzió megjelenésének apropójából a Ubisoft összefogott az NVIDIA vállalattal, és az akcióban részt vevő forgalmazóktól vásárolva egy meghatározott ideig az NVIDIA GeForce GTX TITAN, 780 Ti, 780, 770, 760, 660, 670, 680 és 690 videokártyák mellé ajándékba jár az Assassin's Creed IV: Black Flag és a Splinter Cell Blacklist. Az akció oldalán nem szerepel az országok listájában hazánk, de mint tudjuk, ez a szomszédos országokból származó import miatt nem biztos, hogy azt jelenti, hogy itthon nem lehet majd kapni az akciós videokártyákból.

Translate »