Oldal kiválasztása

Nyilvánosságra hozták a Gran Turismo 6 összes részletét

Nyilvánosságra hozták a Gran Turismo 6 összes részletét
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony és a Polyphony számos újdonságot és továbbfejlesztett funkciót leplezett le a világon legnagyobb példányszámban értékesített autószimulátorával kapcsolatban.

Még több autó
A Gran Turismo 6 rendkívüli részletességgel újramodellezett 1200 járműve között megtalálhatók a jelenlegi FIA GT3 kategória versenyautói, a Pagani Huayra '11, igazi történelmi klasszikusok, mint a BMW 507 '57 és feltunningolt utcai autók, mint a Ford Focus ST '13. 

Izgalmas versenypályák
A GT6 játékban összesen 37 helyszín 100 variációja áll a versenyzők rendelkezésére, köztük olyan új pályák, mint az Ascari, Silverstone, Brands Hatch, Mt. Panorama és Willow Springs. A készítők minden pályát hihetetlen precizitással, legfeljebb 1 cm eltéréssel modelleztek le. A PDI elkészített egy új Gran Turismo Arénát is, ahol a játékosok saját kihívásokat és mutatványokat tervezhetnek meg.

Szintén újdonság a játékban, hogy a pályák hosszúsági és szélességi elhelyezkedésén alapuló környezeti szimuláció a valós helyszínek állapotát adja vissza. Amíg a játékos a GT6-ban a Le Mans-i 24 órás viadalon vesz részt, az éjszakai csillagállások pontosan azt a képet mutatják, amit a 2013-as verseny során láthattak az égen a versenyzők.

Tökéletes pontosság
Az új fizikai szimuláció, új aerodinamika, felfüggesztés és gumimodellezés, valamint a hihetetlenül magas felbontású renderelés együttes eredményeként a járművek még stílusosabban és még valószerűbben reagálnak a pályákon. 

Továbbfejlesztett játékmódok
Ha nincs idő egy teljes versenyre, akkor a „Coffee Break” minijáték az ideális választás. Ilyen többek között a villanyoszlop-kidöntés a stadionban és az eco-kihívás, ahol ki lehet próbálni, hogy milyen messzire juthat valaki 1 liter benzinnel.

Online versenyzés
A fejlesztők az online élmény fokozására is nagy hangsúlyt fektettek. A játékosközösségeknek klubok alapítására, csevegésekre és versenyek szervezésére is lehetőségük nyílik. A csoportok eldönthetik, hogy privát vagy nyitott klubot alapítanak, amelyhez bárki csatlakozhat. Nyílt verseny esetén 16 játékos mérheti össze magát a virtuális versenypályákon.

Testreszabhatóság
Míg a „Car Dealership”–ben a rendelkezésre álló autók gyártók szerint találhatóak meg, a „Featured” kereskedések a gépeket meghatározott versenyzési feltételek szerint kategorizálják. A tökéletes garázs kialakítása után a tartalmat így a korábbinál még egyszerűbben lehet majd szervezni és rendezni. A szabad futamokhoz a versenyfelszerelés közvetlenül a garázsból választható, a nem használt nyereményautók pedig külön helyen tárolhatók. A „Tuning shop”-ban új gumik, felfüggesztések, fékek, turbófeltöltő, tuningmotorok és autóvázak vásárolhatók játékbeli fizetőegységért. 

Az igazi benzingőzmegszállottak játékbeli kreditekért aerodinamikai elemeket és több mint 82 féle felnit vásárolhatnak 188 variációban. A jövőben ráadásul további alkatrészek is bekerülnek a választékba. Az online események során speciális festésekhez lehet majd hozzájutni, valamint a megvásárolt felnik is festhetővé válnak. A versenyzők felszerelésénél 34 típusú sisak 952 színösszeállításban, 28 fajta overál 852 színvariációban biztosítja a változatosságot, de híres versenyzők szerelései is elérhetők lesznek.

Hozzászólások

Translate »