Oldal kiválasztása

Aktuális akciós játékok

Aktuális akciós játékok
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Több külföldi webshop is óriási akciókat hirdetett a karácsonyi szezon kezdetével, és mi most megpróbáljuk összefoglalni ezeket nektek.

A Ubisoft kezdeményezésében minden nagyobb játékcím megvásárlása esetén plusz egy játékot választhatunk a kínálatból ingyen. (Rayman Origins, Far Cry 3: Blood Dragon, Heroes V, Cloudberry Kingdom, I Am Alive, Call of Juarez: Gunslinger, From Dust stb.) A hátulütője, hogy az esetenként 50 EUR-s ár (mai árfolyamon kb. 15 ezer forint) nem éppen számít olcsónak.
Kattints ide a bolt kínálatának megtekintéséért.

Az Amazonon folyamatosak a szezonális akciók, így érdemes naponta vissza-visszatérni, ugyanis egyes játékokat fillérekért lehet beszerezni, ráadásul itt dollárban lehet fizetni, ami sokkal jutányosabb az euróhoz képest. (Final Fantasy XIV, Batman: Arkham Origins, Far Cry 3, Borderlands 2, May Payne 3 stb.) Ezeket az akciókat viszont csak azok tudják igénybe venni, akik rendelkeznek amerikai lakcímmel.
Kattints ide a bolt kínálatának megtekintéséért.

A GamersGate szintén beakciózott néhány kisebb címet, de számos korábbi nagy név is megtalálható a kínálatukban. Ha valakinek pont hiányzik valami a gyűjteményéből, lehet, pont itt talál rá kedvezményes áron. (Az akció december 2-ig tart!)
Kattints ide a bolt kínálatának megtekintéséért.

Az Electronic Arts online áruházában szintén számos terméket lehet most leértékelt áron beszerezni, többek között a Battlefield 4 is bekerült a szórásba. Viszont itt is euróban kell fizetni, így pont a BF 4 nem túl jó vétel, ám néhány korábbi címet nevetségesen olcsón be lehet szerezni.
Kattints ide a bolt kínálatának megtekintéséért.

Translate »