Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: JÁTÉKOK.hu nyereményjáték

FRISSÍTVE: JÁTÉKOK.hu nyereményjáték
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Aktuális akciónkban a Sony Magyarország jóvoltából egy darab, PlayStation 3 exkluzív God of War 3 korongot sorsolunk ki.

PlayStation 3 teszterünk, Futuretro már javában nyüstöli Kratos bosszútrilógiájának záróakkordját, a God of War harmadik epizódját, amit akár most Te is megnyerhetsz. Aktuális nyereményjátékunkban ugyanis a Sony Magyarország felajánlásában  egy darab God of War III lemezt fogunk kisorsolni.

 

Ahhoz hogy részt vehess a nyereményjátékban nem kell túl nagy ördöngösséget tenned. Ha regisztrált felhasználók vagytok, akkor a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kell kattintani és helyesen válaszolni a feltett, nagyon egyszerű kérdésekre, ha pedig most vagytok itt először, akkor előzetesen regisztrálni, majd az előbb említett műveletet végrehajtani.

 

A nyereményjáték 2010. március 12-én veszi kezdetét, és 2010. március 26-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a Sony Magyarország.

 

Frissítve: 2010.03.27. 17:20:49

 

Köszönjük a nagyszámú részvételt! A nyereményjáték kérdéseire a helyes válaszok a következők voltak:

 

Hogy hívják a játék főhősét?

Kratos

Hogy hívják a görög mitológiában a Földanyát?

Gaia

Hogy hívják a játék rendezőjét?

Stig Asmussen

 

A God of War III nyertese pedig: csira2009

Gratulálunk!

Maradjatok velünk, a jövő héten ugyanis újabb nyereményjátékot indítunk, neves címekkel!

Translate »