Oldal kiválasztása

Jövőre érkezik a mozikba A LEGO kaland

Jövőre érkezik a mozikba A LEGO kaland
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A LEGO egy előzetessel mutatja be az első LEGO-mozifilmet, amelyet az általa ihletett építőkészletek és kreatív termékek követnek majd.

A film világszerte 2014 februárjában kerül a mozikba, és olyan sztárok kölcsönzik hangjukat a szereplőknek, mint Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Will Arnett, Nick Offerman, Alsion Brie, Liam Neeson és Morgan Freeman. A 3D-s, számítógépes animációs kaland Emmet történetét meséli el. Ő egy átlagos, egyszerű és szabálykövető LEGO-figura, akit egy véletlen folytán olyan különleges embernek gondolnak, akiben a világ megmentésének kulcsa rejlik. Besorozzák egy idegenekből álló közösségbe, amelynek az a célja, hogy megállítsák a gonosz zsarnokot, ám erre az utazásra Emmet – finoman szólva is – reménytelenül és nevetségesen felkészületlen.

Nem tudom, hogy olvasóink hogy vannak ezzel, de minket nem igazán győzött meg/nyűgözött le az előzetes, ezért komoly fenntartásokkal várjuk a film hazai bemutatóját. És ezen az előzetesben hallható, borzasztóan rosszul sikerült magyar szöveg sem sokat segített… Viszont üdvözítő vérfrissítés lehet, ha ezek a karakterek és a hozzájuk tartozó járművek és egyéb építmények a filmet követően LEGO-szettek formájában is kaphatók lesznek. (Egyelőre még nem ismert a 17 szett pontos listája.)

Hozzászólások

Translate »