Oldal kiválasztása

Prince of Persia – Elvetették a modern kori elképzelést

Prince of Persia – Elvetették a modern kori elképzelést
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A UbiSoft korábbi művészeti igazgatója, Jonathan Jacques-Belletête a napokban elkotyogta, hogy a UbiSoft korábban egy modern környezetbe helyezett Prince of Persián is gondolkodott, de végül elvetették az ötletet.

A művészeti részleg korábbi vezetője egy minap adott interjúban kiteregette a UbiSoft korábbi Prince of Persia terveit, a franciák ugyanis meglepően drasztikus irányba szerették volna elvinni a legendás sorozatot. Jonathan Jacques-Belletête elmondása szerint modern környezetbe helyezték volna a Herceg kalandját, mégpedig egy poszt-apokaliptikus világba, olyasmibe, mint a Holnapután című filmé, csak itt hó helyett a homok szolgálta volna a körítést. A projektet végül törölték a készítők, ugyanis időközben a 2008-ban megjelent, cell-shaded technológiával készült Prince of Persiára szavazott a vezetőség.

 

A Prince of Persia kapcsán egyébként a héten már felröppentek pletykák, ugyanis az egyik internetes áruház szerint hamarosan érkezik a sorozat grafikailag felhúzott kollekciója, ami egy friss pletyka szerint 3D-támogatást is kap. A november 26-ára datált, egyelőre hivatalosan még mindig meg nem erősített kollekció a következő játékokat tartalmazza majd: Prince of Persia: The Sands of Time, Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: The Two Thrones.

Hozzászólások

Translate »