Oldal kiválasztása

GC 2013 – Battlefield 4 Premium részletek, friss látnivalók

GC 2013 – Battlefield 4 Premium részletek, friss látnivalók
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Electronic Arts konferenciáján több Battlefield 4 újdonságról is lerántotta a leplet a DICE. Bemutatkozott a Battlefield 4 Premium, illetve az is kiderült, hogy októberben rajtol el a játék zárt bétája.

A bejelentett Battlefield 4 Premium ugyanazt a koncepciót követi, mint a közel négymillió felhasználóval büszkélkedhető Battlefield 3 Premium. Az új rész szolgáltatása öt DLC-vel gazdagítja majd a rajongókat A Battlefield 4 China Rising Xbox One-exkluzív lesz, és most decembertől lesz majd letölthető, a Battlefield 4 Second Assault négy, a Battlefield 3-ból ismerős helyszínt fog tartalmazni, a Battlefield 4 Naval Strike jövő tavasszal, a  Battlefield 4 Dragon's Teeth és a Battlefield 4 Final Stand pedig jövő nyáron élesedik.

Emellett két héttel korábban megkapjuk a csomagokat, minden héten kapunk valamilyen újdonságot, elsőbbséget élvezünk a szerverek sorbanállásakor, kapunk 12 Battlepacket, valamint lehetőségünk lesz előfizetésünket Xbox 360-ról Xbox One-ra, vagy PlayStation 3-ról PlayStation 4-re átváltani.

Október elején rajtol el a játék multiplayer bétája, amit először a Battlefield 3 Premium szolgáltatás előfizetői, a Battlefield 4 Digital Deluxe előrendelői, valamint a Medal of Honor: Warfighter Digital Deluxe és a Medal of Honor: Limited Edition tulajdonosai próbálhatnak ki. Nem sokkal később publikus bétateszt is indulni fog. A béta PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on lesz elérhető.

A Battlefield 4 PC-s, PlayStation 3-as és Xbox 360-as változata október huszonkilencedikétől lesz kapható, a PS4-es és Xbox One-s verziók pedig kicsit később kerülnek majd a boltokba.

Translate »