A United Front Games tájékoztatása szerint októberben három letölthető bővítménnyel is kiegészül majd a Sleeping Dogs, s ugyanebben a hónapban lerántják a leplet az első történetközpontú csomagról is.

Mozgalmas októberi hónap elé néz a Sleeping Dogs, a United Front Games Hong Kong-ban játszódó nyílt világú akciójátéka ugyanis három új csomaggal egészül ki, illetve a csapat a New York-i Comic-Con rendezvényen mutatja be a játék első történetvezérelt DLC pakkját.

 

A Street Racer Pack új járműveket csap hozzá a játék kínálatához, illetve három új versenyre is benevezhetünk, így például a Kamikaze során egy tekergős hegyi útszakaszon, a Victoria Peaken kell épségben végigmennünk. A Cross Island Enduróban motoros kihíváson vehetünk részt, míg a Harbor Run egy motorcsónak versenyt takar.

 

A SWAT Pack húsz, akár többször is újrajátszható küldetést kínál, amiben a különleges erők uniformisát magunkra öltve, fegyvereiket használva kell rendet tartanunk az utcákon. Túszejtésekben, veszélyes bűnözők elfogásában kell majd helyt állnunk.

 

A Tactical Soldier Pack jóvoltából hozzájuthatunk a legerősebb páncélzathoz és fegyverhez, Hong Kong utcái ugyanis olyan veszélyeket rejtenek, hogy ezek nélkül öngyilkosság lenne kimerészkedni.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás